Thursday, February 11, 2010

Spongebob Cupcakes for Aqib

hmmm macam2 rupa en.span ni..asked my son for his view on my freehand drawing, "ma, haaa..ni jadik..
yang ni adalah macam nak jadik...hehehe, yg ni betul sket idung dia memang kecik....patutnya muka dia square..." alaaa... mama tak menonton lah katun ni so x dapat 'feel' masa draw dia cuma tenyeh aje lepas tengok few cartoon images kat google ;-))

Thank you Kak Azie..! At least En.Span yg macam2 expression ni boleh buat you all tersenyum malam ni k....

3 comments:

Azie said...

tq fiza, aqib wuz more than happy when he saw these cuppies on the dinner table after he came back from his quran class.. neeway, tq again for the lovely & yummy cuppies. insyaAllah, will make more orders in future...

Fiza said...

tq kak azie, glad to know that i've made another birthday boy happy =)

mar said...

Assalamualaikum.. Kak Fiza, comei2 nya cuppies kat sini n nice blog. minta izin add ur blog kat our blog ya..budak baru belajar