Thursday, May 28, 2009

Tiny Rosies in Pink




I know..i know...it's the same old design again..!
thanks emilia..!

4 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

repeat pun cantik...nanti yg fondant order saya nak crimp tepi mcm awak punya ni...blh kan?? mmg minat crimp2 ni...nampak class..

Fiza of ChiqueCakes said...

buatlah aimi, idea asal crimping ni pun nampak dari blog kak wiz yg kreatif tu, saya cuma memperbaharui ikut citarasa saya ...

Ms AiReEn MoHd said...

kak rege nak tgk kat mane...kite tak pham rege tu tuk deco tambahan ker apo...kak kite da anto email

lovelystuffs said...

Macam mana nak buat order ni? Saya nak bertunang tak sampai sebulan lagi. Tolong advise, saya dah hantar email. - Hilmiah