Thursday, April 7, 2011

Butterfly Daisy ~Hantaran Cupcakes~

Butterfly Daisy
Thank You Kak Suzye..!

IMG_1120
IMG_1121
IMG_1122

9 comments:

Anonymous said...

I like I like. Different from the usual pink blue combo.

FadzilSalleh said...

nice...nampak elegant.
Fiza, email i brp u charge for this design
tq

fiza said...

dear anonymous, thank you..i like it too, earth colours ;)

dill, tq..i dah email ..

Edi said...

i mmg tak rajin nak buat fondant sendiri... yg beli pulak lembik... your flowers look so cantik kak fiza!

fiza said...

edi, dulu pun i campur2 beli & homemade, sometimes ada masa kita tak sihat, i need backup.. tp homemade ni senang, i pakai mixer je, dh habis tu baru uli balik sikit2 pakai icing sugar..tp puas hati lah buat sendiri coz 100% sure ingredients dia..skang everything i nak buat homemade, satisfaction..!

Edi said...

mmg pun... nothing beats homemade, kan!? nantilah, nak try jugak buat. recipe sumer ade tp tak cuba2 jugak.. haishh....

fiza said...

selalunya nak start tu yg payah, once u dh masuk gear nanti laju jelah hahaha..

Wiz said...

Fiza, kenapa tetiba ada gambar resepi tu, crite lah sikit. And I so love your brown flowers. Bukan senang nak buat brown and jadi cantik k.

fiza said...

kak wiz, i ni kan sebenarnya blogger tak bertauliah haha..tak pandai cerita-ceriti macam you & the rest, kalau i start menulis rasa macam segan nak baca balik, later2 sure i delete.. sometimes ada rasa nak share what i did to my readers, tapi dunno how to put it in words...biar gambar ajelah berbicara... ;)