Friday, December 4, 2009

Twins Heleena & Heleeza, Princess Hardreena







Thanks Hartini, Subang Bestari



8 comments:

kAK nORLI said...

Mak Oiii..yg pasti..kek tu semua cntik...cute sgt!!!

fadzilsalleh said...

cantik n kemas ajer deco u ni.tahniah

lynn said...

salam...camne nak contact ye...tq

Fiza of ChiqueCakes said...

salam lynn,

utk sebarang pertanyaan berkenaan order sila email saya di fizafarizah@yahoo.com , tq

lynn said...

i dah email..hopefully u dapt reply asap ye...tq :)

hartini said...

betul tu kak norli n fadzil..
cakes tu for my power puff girls.
diorang teruja sgt tengok. semua cakap cantik. sampai i x tahu nak potong kat mana. cam sayang jer...
I pun apa lagi.. promote la...
fiza memang terror... but paling penting... d cakes tu memang sedap sangat22..

Fiza of ChiqueCakes said...

terror tu tidaklah, bolehlah sikit2kalau dpt order yg kena ngan minat saya, insyaallah :)
apapun thanks alot hartini, my hubby pun lega bila pagi tu deliver seluruh isi rumah you ceria :)

Anonymous said...

Gerammmnyeee..mcm nak order tp xtau untuk ape...huhuhu