Sunday, August 16, 2009

Strawberry Shortcake


3Kg Vanilla Buttercake

50pcs Chocolate Moist Cupcakes
Thanks Gee..!
Strawberry Shortcake Cupcakes~ RM75/25pcs~

13 comments:

cekmkezue said...

cantiknyeeer...suka..suka...my Batrisyia would say, "It's beautiful! chiutnyer!"

Bake Me Cupcake said...

Dear kak fiza, su suka cake ni, seperti melukis diatas kanvas saja, alahai sayang nak potong.. :D

mangosteenskin said...

juling...juling...juling mango tgk kek begini cantik!

Feena said...

salam kak fiza, cantik cake niee. betul tu mcm kat kanvas je.

Anonymous said...

I loveeeeeeeeeee it Fiza.

wiz

Fiza of ChiqueCakes said...

thanks k.zue, u pun bley buat utk batrisyia nanti :)

thanks su, my work masih belum sampai tahap kemas lagi ni, tapi enjoy buat kek ni sbb image cartoon yg customer beri dah mmg cantik..

hi mango, jgn juling nanti rosak all ur rubber stamps =D

hi kak feena (hehe rasanya u kakak kot =P) thank you:)

ello kak wiz, thank you, i'm loving it too, the 1st choc transfer i did broken into pieces..! alhamdulillah 2nd try okayyy, kalu tak nangissss

hastuzam said...

Fiza..nape cantik sgttt...tgk dlm blog dh cegini teruja..kalu ku dpt kek nie..mau tak potong..anyway cikhas suka tgk hasil2 fiza..

ClipperSeep said...

this is amazingly beautiful!!!

i couldn't stop staring at it...

you are a gift, babe..

Fiza of ChiqueCakes said...

cikhas, aisha, thank you for the supportive comments, syukur alhamdulillah dlm situasi serabut masih dikurniakan kekuatan utk menghasilkan kek ini.

enia said...

tomey n sedapnya cake..ahaks

edi said...

so pretty!!! and beautiful!! mesti leceh kan nak buat camnie... tp end result nyer sgtlah cun!!

aishah said...

cantik sgt & kemas..
suka sgt !!!

Selamat menyambut ramadhan ye..

Mari's Cakes said...

Beatiful work! How do you get the drawing on the cake so neatly?