Friday, July 3, 2009

My Garden of Love Cupcakes

from my sweetlove set ;-)
Hi Kak Fiza,
Harmony here! Terima kasih ya sbb buatkan cupcakes yang cantik dan yummy! Thanks again. Lepas ni boleh saya order lagi...
Thanks Harmony..! Tak sangka pulak awak keje kat Sarawak :)

14 comments:

MY CUPPIE CAKE said...

i like the colour

dlittlekitchen said...

so sweet...

edi said...

lovely colors!!! mmg padan dgn namanya :-)

Wiz said...

As dreamy as the colours sway me into perfect contentment. I now can doze off unweariedly,

Jsee aka L❤laBubbles~! said...

nice cupcake =)
look thro ur blog...
adore ur design.

ur design gives me an impression of peaceful feeling.><"

keep up the good work!! =)

Kitchen Guardian said...

dik ooi,

cantiknya!!

cekmekzue said...

hai fiza,
this is so very you..you are soooo goood witk combining colours...so the very the cantik bangat...

dd dudu said...

oh sweet gilerrrr, cantek sampai terharu (T_T)

Fiza Nordin said...

salam k fiza...lorrr betullah tu sya agaknye sbb mmg kelmarin sy ade bwy & mmg ade list barang yg nak dibeli.heheeee agak jauh jgk puchong tu dgn rumah sya jadi kenelah buat list.tu pun kkdg ade jugak barang yg lupe nak masuk list.

napelah akak tak tego saya semalam?kelmarin berulang2 sy masuk blog akak ni tau...sebelum ni sy pernah terbaca no nozle yg akak gunakan tuk buat swirl rose tu tp jenuh sya belek2 kelmarin.tak jumpe n3 tu...sy agak2lah akak dah delete kot...sbb nampak n3 kat sini semua dah pendek2 dan lebih banyak tulis yg berkaitan dgn kek/cc yg dihasilkan jek...

jadi kelmarin sy ke bwy selain nak beli bahan2 mentah, sy juga nak cari nozle tu.sy main agak2 jek sambil dok tenang2 kat kertas rujukan nozle yg tergantung kat tempat nozle tu.lame dok perati so decide nak ambil nozle no 109.cek kat laci kecik tu,109 tak de.suruh pekerja pempuan bwy tu carikan, dia kate org xde/busy dll...huhuhuuu...akhirnya sya abil nozle saiz 108.dah guna tadi...x jadi seperti swirl rose akak tu...mmg silaplah tu dah...

D.a.a.l.i.a. said...

soooo sweeetttttt .. !

Fiza of ChiqueCakes said...

to EVERYONE...tqvm..! wanita mmg mudah jatuh hati pada warna pastel :)

Fiza Nordin, hehe...kita ni mmg pemalu nak tegur org =P kebetulan kita pun nak beli nozzle tu, no.191tapi takde..yg kita punya dah hilang satu..n3 lama tu byk luahan tak best so mencacatkan blog ni...awak try carik nozzle tu kat icca pj/ damansara sebab dia brand wilton.

shaz said...

Uk alaa..berkenannya dgn rose swirl awak nie..kena lak ngan warna yg sesuai.

-shaz-
Note : nak ramaikan pelawat ke blog anda? reg percuma di sini -> http://www.linkreferral.com/adwel.pl?oldrefid=249166

HARMONY said...

Hi Kak Fiza,
Harmony here! Terima kasih ya sbb buatkan cupcakes yang cantik dan yummy! Thanks again. Lepas ni boleh saya order lagi...

qist said...

Salam, fiza boleh saya tahu nozel no brapa yang fiza guna buat rose tu?, soooo cute