Sunday, May 24, 2009

'Birday' ???



Thanks Azura..Subang Jaya

3 comments:

FaRrA DeeN said...

Tak kisah laa birday ke, berday ke.. Janji sumer org paham, akak.. :) Ihikkss!~ Cute per!~ Sentuhan akak memang fuuhh!!~ Lawa!~

aimi said...

fiza ni dlm sengal2 pun hasil tetap mantap... cun melecun la.. suka dgn rimbunan bunga pada kek tu

.:aNNa:. said...

fiza, u know what...i masa awal2 slalu salah eja birthday tu tau and sampai skang ni i mmg cukup2 cuak time nk tulis =D tapi tak pe...tak nampak ketara sgt apa

btw, i tgh plan nak join kelas PME dip sugar flower dgn calvin ni. 6-11 july. nak join? just give name