Thursday, April 30, 2009

Buttercream Princess Cake ~Miss Pinky~


Thanks Kak Azda , Kota Damansara..i'm sooo happy to receive ur luvly feedback, not only the kids, but 'mak budak' enjoyed the cake too ;-)


7 comments:

kamalina a.k.a aimi said...

"just bantai" gown design tersangatla cantiknya!!!! all i can say is WOW!!!!!!!!!!!!!!!

zaitgha said...

its so pretty...tak tau la bila i dapat buat mcm nih....

honey said...

memangla tak macam 'just bantai' at all. very good work dear.

Wiz said...

Fiza, tak mcm bantai pun, mcm tilam jer ha ha ha, tilam pengantin!!!!! Lawa!!!!!!!!!!

Fiza of ChiqueCakes said...

thank u all 4 d lovely comments ;-)
alhamdulillah, 'bantai'2, 'tilam'2 pun jadik..inilah dinamakan rezeki, walaupun kering idea & pengalaman pertama, jari2 tu semacam digerak2kan aje masa piping tu..syukur!tapi ada gak masa2nya idea byk tp berkali2 buat asyik scrape balik buttercream & redo...hmmm...

Anonymous said...

Saya iklankan bisnes cake saya di www.kahwinmall.com . awak cuba lah, cake awak cantik2... percuma ajer iklankan kat situ

Suhaila@Ella said...

Ni ke kek yg Kak Azda order ari tu??? Really cantik.....
Nnt Misha's Birthday...akak nak order ngan fiza nyer.... Actually, her birthday is on 30/5 (Sat) but nak celebrate kat school a day before 29/5 (Fri). OK tak??