Friday, February 20, 2009

The Omnitrix ..!



3D Omnitrix ( Ben 10 Watch)

4 comments:

ita @ GDM said...

salam fiza ... dua orang anak bujang ita dah berkenan ngan kek ni ... nak jugak satu masa bufday dorang ... jadi kek nie cam 2 tier je ??

kamalina a.k.a aimi said...

fuh...mencabar sungguh la kek cam ni..kalau saya, harus surrender..

Wiz said...

SAlam Fiza, this cake sure looks very technical! Mcm banyak pakai ruler kan he he he. Very nice, love the precision of shapes. You did excellent.

fizafarizah said...

ita,
yes, kek ni 2 tier..buatlah utk anak bujang tu sure happy..

aimi,
actually kek ni takdelah susah just ikut model omnitrix tu cuma kena xtra careful takut tak proportionate aje, kalau flowers tu kita boleh main belasah tabur cuma letih mengulit, hehehe..

k.wiz,
honestly i tak pakai ruler pun for this cake, just used my eye judgement & kalau u perhati dgn teliti it's not that precise, i tried very hard to enjoy making it, really susah to get that 'feel'..