Tuesday, January 6, 2009

Roses Roses Roses


100pcs Simple Doorgift Package
Thank you Suhana, Selayang





Thank you Kak Ramlah, Puncak Alam


7 comments:

Rani said...

sangat suka!! comel2 semuanya!!!

ibu_uwais_ameenah said...

fiza... rajin nya buat kek hari2. saya ni asal kuarkan butter je, nak tunggu butter lembut the end, x jadi buat, simpan blk butter tu.
menci betul tabiat ni tau!

fizafarizah said...

ibu uwais, how shuld i call u ya..? saya ni buat sebab hobby..started baking since early age of 12th (curik2 buat without permission from my mom...hehehe)..i left architecture world bcoz of my kids...now baking & deco ni dah jadi punca rezeki, alhamdulillah..

kamalina a.k.a aimi said...

sweetnya roses ni... :D suka tgk..

fizafarizah said...

aimi n rani, tenkiu..! my fav roses n colours... ;)

ibu_uwais_ameenah said...

teringin nak jumpa u, tgk u buat cake, then time tu baru btl2 semangat nak buat kot.. hehehe...

nota kaki : ntah2 kita penah bertembung kat pasar mlm kot!!

fizafarizah said...

jumpa time i tk buat cake no problem but the truth is buat masa ni my working space/ kitchen tu 'no entry' masa i tgh siapkan order..hehehe...i masih nervous that's why belum boleh bukak kelas walaupuin ramai dh bertanya hehehe...
kalau pi pasar mlm only my hubby jer turun, almaklumlah anak seramai 4 org 10bln-8thn.. ;=D