Thursday, December 4, 2008

Rich Chocolate Moist Cake - Aidiladha '08


Thank You Kak Shikeen, Puncak Alam




Thank You Kak Ramlah, Puncak Alam










4 comments:

D.a.a.l.i.a. said...

wow fizah... terpegun dengan rossette kamu yang kemas dan cantik sangat lenggok nya tu.... kita nyer rossette tak secantik kamu nyer....

Daalia
http://lea-oven.blogspot.com

fizafarizah said...

tq, kak...alahai sometimes menjadi sometimes tak jugak...tak lama lagi i'm sure kak daalia pun bley dpt lenggok sexy...hehehe

kamalina a.k.a aimi said...

fiza... dari hari tu nak tanya awak... tak ingat whether awak dah jwb ke blm... nozzle apa yg awak guna utk roses ni... berkenan.. nak cari gakla..

fizafarizah said...

aimi, lerr...dah lama jawab since b4 my blog berubah wajah...fiza guna nozzle yg sama utk drop flower tu, tak silap wilton 191...ikut size lah, tapi cara nak swirl tu practice lelebih sket...hope it helps.. :)